Recenzije
.

BOLESNA ŠTENAD

Loše Loше

! ! ! ! !

Juhuhu, Bolesna štenad su napokon izbacila dugo očekivani album pod nazivom "Loše Loше" i to kao samostalno izdanje. Posle X preslušavanja i dalje sam bez teksta...

Jedino što mogu da kažem je da je album odličan i da vam preporučim da ga uvek imate uz sebe. I to sve tvrdim bez ikakvih argumenata. Jednostavno, tako je i mislim da ne može biti drugačije.

"Loše Loше" posebno preporučujem u slučajevima opšteg neraspoloženja i nezadovoljstva, melanholije, teške depresije, čak i sklonosti ka suicidu. Posle slušanja Bolesne štenadi postajete bezbrižni, a na licu još dugo ostaje osmeh (možda malo histeričan, ili izazvan grčevima). Ipak, pre konzumacije albuma konsultujte se sa lekarom ili farmaceutom, jer uvek postoje i neke kontraindikacije. Moguće je i besnilo, jer Bolesna štenad ujedaju. Bar tako sami kažu. U ostalom i na omotu piše: "U slučaju neželjenih efekata obratiti se najbližoj zdravstvenoj ustanovi".

"Loše Loше" donosi deset numera, od kojih su čak svih deset moji favoriti. Od "Himne", pa preko već himničnog singla "Infostan" i naslovne numere "Loše, loše" i dalje, uključujući apsolutno sve do "Izbacivača", posle preslušavanja ostajem u stanju šoka. Ali, nekog dobrog. Možda sam malo zabezeknuta, ali mnogo bolje raspoložena nego pre ubacivanja diska u komp. A i trbušni mišići su mi ojačali od smeha.

Ukupno, 23 minuta i 30 sekundi čvrstog thrash punk zvuka i tekstova koji su na granici besmisla i opšte filozofije života, ispisane u nekom čudnom stanju. U svakom slučaju, ako želim da ostanem pristojna i da ne padnem pod uticaj poezije Štenaca vreme je da stanem. Ocena: petica kao kuća.

Alma Kovčić

.
Roba s greškom
.
ili Who the fuck gives a damn?
.
Fire's never wrong
.
Omladinci kud ste pošli?
 1 2 3 > 
Nedeljna top lista Gruvanja
Ovde možete glasati za svoje favorite.
Glasanje je moguće samo jednom dnevno.
 1. Love Hunters
  Waver
 2. Iskaz ft. Coyote
  Do yaya
 3. Vizelj
  Nosorog
 4. Jesenji Orkestar
  Godine u vetru
 5. E-Play
  Možda neko
 6. SNB
  Mali ljudi
 7. Wolfram ft. Dojo.
  A Different Kind Of Sleep
 8. Don't Touch Anything
  Arrival
 9. Replicunts
  My Country
 10. Stray Dogg
  No One But You
Rock svirke
INFO:
Možete nas uvek naći na nekoj od društvenih mreža ili nas kontaktirati
preko e-mail adrese info@gruvanje.com
Vrh strane