Vesti
.

Koncert godine 12.decembra na Spensu

Organizatori novosadskog Koncerta godine saopštili su da će ovogodišnji, 16. po redu Koncert godine, biti održan u subotu 12.decembra u velikoj dvorani Spensa. 

Ove godine na NS Koncertu godine, publika će videti neke dobro poznate učesnike kao što su Hladno Pivo, Partibrejkers, Goblini, Ritam Nereda, Darkwood Dub i Orthodox Celts, ali i bendove koji će prvi put svirati na velikoj bini Spensa - Mortal Kombat, Artan Lili, Ničim Izazvan i Piknik.

Koncert godine počeće u 16.00 nastupom benda koji bude najbolji na mini festivalu "Nove snage rokenrola 2015".

U okviru pratećeg programa, na novosadskoj "Tribini mladih" KCNS (mestu na kojem je 1979. bend Limunovo drvo i nastupio) biće prikazan muzičko - dokumentarni film "Limunovo drvo" reditelja Branka Radakovića, koji je privukao veliku pažnju u celom regionu.

Dizajn za ovogodišnji NS Koncert Godine uradio je poznati strip crtač i gitarista grupe Goblini Leonid Pilipović - Leo fon Punkerstein, a za tehnički deo koncerta zadužen je novosadski Studio Berar.

Ulaznice se mogu poručiti online, ili kupiti u prodavnici Gigstix u Pariskom magazinu, u knjižarama Vulkan i odabranim Corner shopovima širom Srbije, kao i na blagajni Spensa u Novom Sadu. 

Prvih hiljadu ulaznica prodavaće se po promotivnoj ceni od 1.000 dinara. Nakon promotivnog kontingenta, ulaznice će se prodavati po ceni od 1.250 dinara za Parter i tribinu Zapad 2, kao i 1.350 dinara za tribinu Zapad 1 - sedenje. Cena ulaznica na dan koncerta (ako ih ostane u prodaji) iznosiće 1.350 dinara.

 1 2 3 >  Last ›
Nedeljna top lista Gruvanja
Ovde možete glasati za svoje favorite.
Glasanje je moguće samo jednom dnevno.
 1. Love Hunters
  Waver
 2. Iskaz ft. Coyote
  Do yaya
 3. Vizelj
  Nosorog
 4. Jesenji Orkestar
  Godine u vetru
 5. E-Play
  Možda neko
 6. SNB
  Mali ljudi
 7. Wolfram ft. Dojo.
  A Different Kind Of Sleep
 8. Don't Touch Anything
  Arrival
 9. Replicunts
  My Country
 10. Stray Dogg
  No One But You
Rock svirke
INFO:
Možete nas uvek naći na nekoj od društvenih mreža ili nas kontaktirati
preko e-mail adrese info@gruvanje.com
Vrh strane