Vesti
.

Korak dalje za Stuttgart Online

U najnovijem singl/spotu pod nazivom "Korak dalje", beogradski dvojac Stuttgart Online je ostvario saradnju sa Zoranom Kostićem Canetom iz Partibrejkersa, Borisom Mladenovićem Bomlom, frontmenom grupe Jarboli i Škrtice i talentovanim saksofonistom Daliborom Popovićem Mikšom.

Pesma je snimljena u Studiju P3, producent je Ivan Petrović, a video je režirao Bojan Slačala uz svesrdnu pomoć Staše Tomića i Romane Slačala.

 "Bilo je veliko zadovoljstvo sarađivati sa ovim izuzetnim umetnicima. Drago nam je da smo izvojevali novu kulturnu pobedu za rokenrol u našem gradu", izjavili su članovi benda Marko Barišić i Bojan Slačala.

Beogradska garažna rokenrol grupa Stuttgart Online postoji od 2006. godine, a web magazin Popboks ih proglašava najboljim debitantima 2007. godine.

Prvi album "Radost svakom domaćinstvu" i drugi "Prava stvar" snimaju u beogradskom studiju Digimedia sa producentom Borisom Mladenovićem.

U međuvremenu grupa je održala veliki broj nastupa u Srbiji i regiji, a njihovi singlovi su se više puta osvajali prva mesta relevantnih domaćih radio i TV lista. 

Grupa trenutno objavljuje singl-spotove za treći po redu studijski album "Štutgart na vezi" u saradnji sa kolegama muzičarima sa scene, a do sada su realizovana četiri, na kojima su učestvovali Oliver Svilan, Dragan Knežević i Demir Ahmetović.

Objavljene singlove zajedno sa prethodna dva albuma možete preslušati ili skinuti uz minimalnu novčanu naknadu sa njihovog bandcamp profila.

 1 2 3 >  Last ›
Nedeljna top lista Gruvanja
Ovde možete glasati za svoje favorite.
Glasanje je moguće samo jednom dnevno.
 1. Love Hunters
  Waver
 2. Iskaz ft. Coyote
  Do yaya
 3. Vizelj
  Nosorog
 4. Jesenji Orkestar
  Godine u vetru
 5. E-Play
  Možda neko
 6. SNB
  Mali ljudi
 7. Wolfram ft. Dojo.
  A Different Kind Of Sleep
 8. Don't Touch Anything
  Arrival
 9. Replicunts
  My Country
 10. Stray Dogg
  No One But You
Rock svirke
INFO:
Možete nas uvek naći na nekoj od društvenih mreža ili nas kontaktirati
preko e-mail adrese info@gruvanje.com
Vrh strane