Vesti
.

Partibrejkersi 29. novembra u Novom Sadu

Jedan od najvažnijih sastava domaćeg rokenrola, povodom 30 godina postojanja održaće slavljenički koncert 29. novembra u maloj dvorani Spensa u Novom Sadu, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

"Dolazimo da proslavimo sa Novosađanima naš praznik. Nadam se da će ih puno doći da se proveseli sa nama. Daćemo sve od sebe. Kao i uvek", poručio je faniovima frontmen Partibrejkersa Zoran Kostić-Cane.

Pored trijumfalnog nastupa zimus pred više od pet hiljada posetilaca u rasprodatoj i krcatoj Hali sportova u rodnom Beogradu, Cane, gitarista Nebojša Antonijević-Anton i drugovi održaće u Novom Sadu drugi veliki koncert povodom jubileja.

"Nikad ne može ništa isto da izgleda, nijedan dan ne liči na onaj prethodni, nijedan naš koncert nije isti... Nadamo se da ćemo ovaj put biti još bolji", kaže Cane.

Ulaznica za veliku rođendansku žurku Partibrejkersa u Novom Sadu košta 800 dinara i naći će se uskoro u pretprodaji na blagajni Spensa, kao i preko mreže Eventima, dok će na dan koncerta koštati 1.000 dinara.

foto: Nemanja Đorđević


 1 2 3 >  Last ›
Nedeljna top lista Gruvanja
Ovde možete glasati za svoje favorite.
Glasanje je moguće samo jednom dnevno.
 1. Love Hunters
  Waver
 2. Iskaz ft. Coyote
  Do yaya
 3. Vizelj
  Nosorog
 4. Jesenji Orkestar
  Godine u vetru
 5. E-Play
  Možda neko
 6. SNB
  Mali ljudi
 7. Wolfram ft. Dojo.
  A Different Kind Of Sleep
 8. Don't Touch Anything
  Arrival
 9. Replicunts
  My Country
 10. Stray Dogg
  No One But You
Rock svirke
INFO:
Možete nas uvek naći na nekoj od društvenih mreža ili nas kontaktirati
preko e-mail adrese info@gruvanje.com
Vrh strane