Vesti
.

Rundek Cargo Trio na turneji po Srbiji

Rundek Cargo Trio nastavlja koncertnu promociju albuma "Mostovi" jesenjom turnejom koja će obuhvatiti 27. novembra Dom društvenih u Kraljevu, 28. novembra Bioskop Kruševac i 29. novembra Pozorišni klub "Zeleno zvono" u Zrenjaninu. Slede 2. i 3. decembra u Beogradu Bitef Art Cafe i 4. decembra Pozorište mladih u Novom Sadu.

"Dobri ljudi, dragi ljudi, čini se da volite 'Mostove'. Hvala na tolikom interesu... I vidimo se tamo gdje treba", poručili su publici članovi benda, koji će na tim koncertima "ispreplesti novi album sa starim stvarima, koje se nekako uklapaju u duh 'Mostova'".

Rundek Cargo Trio prvi put nastupa u Kraljevu i Kruševcu.

Pet godina od prvog albuma "Plavi avion", Rundek Cargo Trio otisnuo se na novo muzičko putovanje ovog puta preko "Mostova". Eklektičnu zbirku od 11 pesama za koje je stihove pisao Darko, a muziku Rundek Cargo Trio, objavila je na CD-u u Srbiji početkom juna 2015. godine promoterska kuća Long Play.

S albuma "Mostovi" najavni singlovi su bili još u jesen 2013. godine "Midnight Calypso" i na proleće 2015. "Don Juan" (nastala kao song za istoimenu plesnu predstavu Hrvatskoga narodnog kazališta iz Rijeke, Bitef teatra iz Beograda i Grada teatra Budve).

Ulaznice za koncert 29. novembra u Pozorišnom klubu "Zeleno zvono" u Zrenjaninu mogu se naći od četvrtka 29. oktobra u Pozorišnom klubu "Zeleno zvono". 

Ulaznice za koncerte 2. i 3. decembra (21:00) u Bitef Art Cafeu mogu se uskoro naći na prodajnim mestima www.eventim.rs i www.ddtickets.rs.

Ulaznice za koncert 4. decembra (20:00) u Pozorištu mladih u Novom Sadu mogu se naći u knjižari u holu Pozorišta mladih i preko www.ddtickets.rs.

 1 2 3 >  Last ›
Nedeljna top lista Gruvanja
Ovde možete glasati za svoje favorite.
Glasanje je moguće samo jednom dnevno.
 1. Love Hunters
  Waver
 2. Iskaz ft. Coyote
  Do yaya
 3. Vizelj
  Nosorog
 4. Jesenji Orkestar
  Godine u vetru
 5. E-Play
  Možda neko
 6. SNB
  Mali ljudi
 7. Wolfram ft. Dojo.
  A Different Kind Of Sleep
 8. Don't Touch Anything
  Arrival
 9. Replicunts
  My Country
 10. Stray Dogg
  No One But You
Rock svirke
INFO:
Možete nas uvek naći na nekoj od društvenih mreža ili nas kontaktirati
preko e-mail adrese info@gruvanje.com
Vrh strane